Knights of Light
 

Knights of Light  

 

Yakuza_stinger
Moderator
2481 XP-a
Rank: 10
Član: prije 4 godine
Objave: 5255
17. travnja 2018. 10:03  

Razvojni tim: Rumbling Games Studio
Izdavač: -
Pokretač: Unreal Engine 4
Platforme: PS4, X1, PC
DATUM IZLASKA: -
Web: https://www.rumbling-games.com/en/

Dio iz vlastite vijesti - http://www.ffa.hr/index.php/vijesti/item/6531-knights-of-light-je-povjesni-rpg-smjesten-na-podrucje-bliskog-istoka

Knights of Light će tako biti open world RPG smješten na bliski istok - točnije, na područje današnjeg Iraka u 7. stoljeće ilitiga srednji vijek. U to doba na tom prostoru je obitavalo golemo Sasanidsko Perzijsko Carstvo koje je ratovalo sa Arapima.

Glavni lik u igri će, kao i bossevi, biti baziran na stvarnim povjesnim ličnostima samo što još nisu poznata njihova imena. Rumbling Games su način razvijanja i strukturiranja priče krenuli raditi po uzoru na The Witcher koji im slovi kao inspiracija (postojat će skriveni fantasy put unutar kampanje). Obećavaju priču reda veličine 60 sati sa 2 unaprijed planirane ekspanzije u što će biti ugurano i dosta side questova kao i nekoliko igrivih sporednih likova, a pogled je iz trećeg lica.

Ako je Warhorse Studio uspio sa KC:D, možda i ovaj relativno nepoznati egipatski studio uspije napraviti sličan podvig, tko zna.

Otvaram temu jer sam ovisan o skupljanju Fcoina, priznajem

SCREENS:


Citiraj
Oznake teme
ELECTRONICUS
43 XP-a
Rank: 1
Član: prije 4 godine
Objave: 1340
17. travnja 2018. 13:00  

Imam jedan prijedlog - neka netko otvori kladionicu u kojoj ćemo se moći kladiti koje će od novih najavljenih igara failati, a koje će uspjeti. Evo, ja za ovu dajem 50 zlatnika da će biti teški flop.

Radi se o timu od 20 developera kojima je ovo prva igra (usporedbe radi, Warhorse je 2016. imao 80 ako je vjerovati Wikipediji, a do izlaska KC:D možda i više, no neka me netko ispravi ako zna), a cilj im je napraviti open-world RPG od 60+ sati; ni manje ni više nego Witcher 3 kao glavna inspiracija. Ne znam, sumnjivo mi je to i nemam visoka očekivanja. Iako je ovo pre-alpha prikaz, igra doslovno pokazuje jednu prosječno izvedenu core-mehaniku i to je sve. Imam osjećaj da su se previše fokusirali na vizuale u ranoj fazi, te na hajpanje ljudi s relativno svježim settingom i pričom. Egipatski Molyneux, jesi to ti? Iskreno ne znam kakva je trenutna situacija VXGI-ja u UE4 te je li to išta napredovalo u zadnjih godinu dana, ali taj VXGI inače troši resurse kao lud i nije baš "production-ready", pogotovo ne za ogromne okoliše na kakve su se ovi developeri odlučili. Uostalom, primijetite već sad taj motion-blur i nizak framerate, a na ekranu nema ničega osim livade i nekoliko čovječuljaka. A kad smo kod okoliša, izgleda pristojno, ali iz aviona već vidim neke Megascans assete, što mi je dodatno crveno svjetlo. O tome da je sve pusto ne treba ni govoriti. Vidjet ćemo, ali imam osjećaj da nisu ni svjesni u što ulaze. Volio bih da sam u krivu.


OdgovoriCitiraj
Blade
5 XP-a
Rank: 1
Član: prije 4 godine
Objave: 2734
17. travnja 2018. 17:28  

Day one patch od 60gb. Pa mjesec dana kasnije patch od isto toliko da ispravi sve što je i taj patch napravio. Ultimativno poluproizvod. Zlobnici će reći zar nije to i KC:D?

Očekivanja nažalost nisko. Change my mind.


OdgovoriCitiraj
Yakuza_stinger
Moderator
2481 XP-a
Rank: 10
Član: prije 4 godine
Objave: 5255
18. travnja 2018. 8:55  

Malkice jesu preoptimistični glede toga što žele isporučiti, to je istina, no nikad se ne zna.
Šanse za uspjeh neka zasad budu 50/50 pa ćemo da vidimo. Za igru ne očekujem da bude gotova prije najranije 2020.


OdgovoriCitiraj