Vijesti

L.A. Noire je lijep, ali je u 4K još ljepši

Iz Rockstara je stigao novi “4K Ultra HD” trailer koji podsjeća na reizdanje hita iz 2011.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako kojim slučajem ne znate previše o L.A. Noire, ono što morate znati je se igrač nalazi u ulozi detektiva Colea Phelpsa, a radnja je smještena u Los Angeles 1947. godine. Naš Cole će napredovati kroz radnju rješavanjem niza ubojstava. Igra je mješavina elemenata istrage (najupečatljivije je ispitivanje svjedoka i/ili osumnjičenih kojima možete i ne morate povjerovati) i akcijskih dionica (pucnjava, tučnjava, potjera), a ima i vožnje po gradu automobilima iz tog vremena.

https://www.youtube.com/watch?v=ZbPxNGh7dto

Ako želite pogledati L.A. Noire u punoj snazi, prebacite na full screen i odaberite odgovarajuću rezoluciju. Naravno, podrazumijeva se da imate 4K monitor.

L.A. Noire izaći će 14. studenog za PS4, Xbox One i Nintendo Switch, uz to izlazi i verzija za HTC Vive, a izaći će kompletna igra uz dodatak DLC-ova koji su objavljeni naknadno. Baš se veselimo i jedva čekamo ponovno zaigrati, a predviđamo ocjenu Č/10 (pronjuškajte ili pitajte na FFA forumu za objašnjenje).

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano