Life is Strange
 

Life is Strange  

Stranica 1 / 4
 

ZoNTrA
0 XP-a
Rank: Nula
Član: prije 4 godine
Objave: 6208
14. lipnja 2017. 13:29  

Otvaram temu jer zasluzuje, budem ju kasnije uredio jer sam sad na mobu. A zelim komentirat s nekim, pa da ne spamam temu 'Zadnja odigrana igra'.


Citiraj
Oznake teme
ZoNTrA
0 XP-a
Rank: Nula
Član: prije 4 godine
Objave: 6208
14. lipnja 2017. 13:31  

Oh shit. Kakav kraj 3. epizode. To stvarno nisam ocekivao.

Spoiler
Da ce ici toliko u proslost i izmjenit zadnjih 5 godina. I bas me zanima sad dalje sta ce biti kad je Chloe invalid. Hoce li vracati opet 5 godina ili kako. Predobro...

Inace jos 2 stvari su me odusevile. Soundtrack i konstantni hintovi na Twin Peaks poput
Spoiler
TWNPKS registracije, Fire Walk With Me natpisa na ogledalu ili Meal on Wheels 🙂


OdgovoriCitiraj
BorkeX3
0 XP-a
Rank: Nula
Član: prije 2 godine
Objave: 15
14. lipnja 2017. 14:56  

Igra je definitivno puna raznoraznih odluka osim onih glavnih i to mi se svidja kod nje, o soundtrack-ovima da ne pricam kolko su dobri, a i duzina cijele sezone me oduševila. 10/10 would recommend. Nadam se drugoj sezoni.

Eat, sleep, respawn, repeat.


OdgovoriCitiraj
ludi_milesio21
0 XP-a
Rank: Nula
Član: prije 4 godine
Objave: 1375
14. lipnja 2017. 16:03  

mene je zivcirala chloe pun k , ok kuzim da je to teen spika i sve,ali bas me ubila u pojam s tim ponasanjem, pokusavao sam

Spoiler
ju ubiti cijelu igru samo
da ju ne slusam vise.
Igra je stvarno cudo , emocije ,lokacije,ugodna atmosfera, soundtrack i svaka odluka,svida mi se ta ideja vracanja vremena zato da mozes vidjeti kakv ce drugi ishod biti i sta bi se dogodilo da nisi bio npr djubre od covjeka da je lijepo nekad pomoci a opet i odmoci nekome.
10/10 igra samo tako,velika preporuka svima koji nisu odigrali.


OdgovoriCitiraj
FicoLegend
Moderator
263 XP-a
Rank: 3
Član: prije 4 godine
Objave: 4953
14. lipnja 2017. 17:03  

pokusavao sam

Spoiler
ju ubiti cijelu igru samo
da ju ne slusam vise.

:roll :roll :roll :roll :roll


OdgovoriCitiraj
Deadwalker
642 XP-a
Rank: 5
Član: prije 4 godine
Objave: 2000
14. lipnja 2017. 17:08  

Al' totalno.
Dok sam igrao, već je curi bila muka slušati je.

The greatest teacher, failure is.


OdgovoriCitiraj
ThaUrban
425 XP-a
Rank: 4
Član: prije 4 godine
Objave: 2415
15. lipnja 2017. 1:42  

Ha !!
Evo ja sam dns počeo, odigrao EP01, zasad je ok. Jbte onaj dio

Spoiler
u garaži kad alat padne, a treba prije toga gurnuti karton da padne na njega. Samo ću reć da sam se vrtio okolo 15 minuta dok mi nije sinulo -> hey I can actually rewind that :S

EDIT:
Ma daj teraj se u kurac


OdgovoriCitiraj
FicoLegend
Moderator
263 XP-a
Rank: 3
Član: prije 4 godine
Objave: 4953
15. lipnja 2017. 21:18  

[member=149]ThaUrban[/member] Kaj si prešao? 😀


OdgovoriCitiraj
ZoNTrA
0 XP-a
Rank: Nula
Član: prije 4 godine
Objave: 6208
15. lipnja 2017. 21:22  

Prije da je dozivio kraj 2. ili 3. epizode 😀


OdgovoriCitiraj
ThaUrban
425 XP-a
Rank: 4
Član: prije 4 godine
Objave: 2415
15. lipnja 2017. 21:47  

Kraj treće. Stvarno koji kurac.

Spoiler
Kate mi je umrla, a tak mi je likeable lik


OdgovoriCitiraj
ZoNTrA
0 XP-a
Rank: Nula
Član: prije 4 godine
Objave: 6208
15. lipnja 2017. 22:10  

Hahahaha Urban, ja sam istu reakciju imao na kraj 3. epizode. Sad sam tek na sredini 4., a vec mi je mozda najbolja od svih. Nevjerojatno kakva igra, jedino me brine to sto vecina govori da nase odluke na kraju i nisu prevazne.


OdgovoriCitiraj
Fox
 Fox
0 XP-a
Rank: Nula
Član: prije 4 godine
Objave: 291
15. lipnja 2017. 22:17  

[member=150]ZoNTrA[/member]

Samo igraj i uživaj, ne zamaraj se s time koliko koja odluka ima težinu jer na kraju sve lijepo i smisleno sjedne na mjesto. 😉 Već sam to par puta rekao, a i opet ću - LiS je po meni daleko najbolja igra u svom žanru i baš mi je drago da je i tebi tako dobro sjela.  :ay:


OdgovoriCitiraj
someone
1 XP
Rank: 1
Član: prije 4 godine
Objave: 2021
15. lipnja 2017. 22:21  

Kate je meni super lik i baš mi je bilo drago kad sam

Spoiler
ju uspio spasiti. S time da sam potpuno slučajno pogodio dva zadnja odgovora, onaj za oca i za najdrži citat iz Biblije. Znam da sam se puknuo smijati kad sam pogodio slučajno obje stvari. Baš mi je drago što je preživjela.


OdgovoriCitiraj
ZoNTrA
0 XP-a
Rank: Nula
Član: prije 4 godine
Objave: 6208
16. lipnja 2017. 12:59  

Ne vjerujem! Kakav kraj 4. epizode

Spoiler
Na Jeffersona nisam ni najmanje sumnjao, a stvarno mi je zao sto je Rachel i mozda Chloe umrla/e. Imam dojam da ce opet biti velikog rewinda.

EDIT: Sad gledam odluke od frendova,

Spoiler
izgleda da sam ja jedini koji je ubio Franka. I jako malo nas nije upozorilo Victoriu.


OdgovoriCitiraj
Flipper
Moderator
745 XP-a
Rank: 6
Član: prije 4 godine
Objave: 5386
16. lipnja 2017. 17:13  

Spoiler
Ja sam isto završio 4. epizodu i krenuo na 5. Posumnjao sam ranije na Jeffersona jer sam vidio onda u sceni jednoj da se uzjebao cijeli i bio jako jako nervozan. Stvarno mi je bio dosta sumnjiv. Mislio sam da je dužan Prescotima, pa da radi za njih neke pizdarije. Iako nisam baš mislio da je on mastermind u svemu. Inače, Kate sam spasio, a danas planiram završiti do kraja.

Šteta samo što mi je najava za Life is Strange 2 spojlala dio igre...


OdgovoriCitiraj
Flipper
Moderator
745 XP-a
Rank: 6
Član: prije 4 godine
Objave: 5386
16. lipnja 2017. 23:53  

Zavrsih...ufff! Tužan sam.

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk


OdgovoriCitiraj
renda
0 XP-a
Rank: Nula
Član: prije 4 godine
Objave: 3166
17. lipnja 2017. 0:09  

Ja sam ju tri puta presel, jedna od onih igara koje dugo ostaju u glavi, atmosfera je tolko dobra da je nestvarna, soundtrack u svakoj situaciji je odlicno pogodjen, bas rastura, likovi jako dobro napisani ko i sama prica, bas igretina, mocna i genijalna, meni osobno daleko najbolja u zanru.


OdgovoriCitiraj
tyga
 tyga
0 XP-a
Rank: Nula
Član: prije 4 godine
Objave: 671
17. lipnja 2017. 0:18  

A uskoro nam stize sezona 2 i prequel  😀


OdgovoriCitiraj
Flipper
Moderator
745 XP-a
Rank: 6
Član: prije 4 godine
Objave: 5386
17. lipnja 2017. 0:25  

Ja sam ju tri puta presel, jedna od onih igara koje dugo ostaju u glavi, atmosfera je tolko dobra da je nestvarna, soundtrack u svakoj situaciji je odlicno pogodjen, bas rastura, likovi jako dobro napisani ko i sama prica, bas igretina, mocna i genijalna, meni osobno daleko najbolja u zanru.

Rekli bismo perfektna.

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk


OdgovoriCitiraj
renda
0 XP-a
Rank: Nula
Član: prije 4 godine
Objave: 3166
17. lipnja 2017. 0:34  

A uskoro nam stize sezona 2 i prequel  😀

Ali drugi developer :/


OdgovoriCitiraj
ZoNTrA
0 XP-a
Rank: Nula
Član: prije 4 godine
Objave: 6208
17. lipnja 2017. 19:29  

Zavrsio. Koji je smisao zivota nakon ovoga?!


OdgovoriCitiraj
Flipper
Moderator
745 XP-a
Rank: 6
Član: prije 4 godine
Objave: 5386
17. lipnja 2017. 20:03  

Divison.

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk


OdgovoriCitiraj
ZoNTrA
0 XP-a
Rank: Nula
Član: prije 4 godine
Objave: 6208
17. lipnja 2017. 21:16  

Igra je stvarno jedno nevjerojatno iskustvo i ne mogu vjerovati kakve sam predrasude imao prema njoj. Zasigurno najbolja igra u zanru. Mislim i Walking Dead Season 1 je fantastican, ali ovo mi je ipak stepenicu iznad. Stvarno nemam nijedne zamjerke za igru. Briljantna prica, odlicno okarakterizirani likovi, nevjerojatna atmosfera i soundtrack. Nemam rijeci. Nevjerojatno emocionalno iskustvo.
Sto se tice 5. epizode, najbolja je dosad, a imam dojam kao da ju je Lynch rezirao. Stvarno je igra svakom novom epizodom postajala sve bolja i uopce ne shvacam zamjerke za 5. epizodu. Odnos Max i Chloe je izgledao tako realistican i genijalan da sam na kraju jednostavno morao

Spoiler
zrtvovati grad, nisam ih mogao razdvojiti.

Stvarno nevjerojatno iskustvo i zasigurno jedna od mojih najdrazih igri! Stvarno me zanima sljedeci projekt ovih developera. Za kraj ostavljam najbolju pjesmu ikad u nekoj igri koju cu slusat dok ne umrem:

Divison.

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

Da mogu, sad bih ti dao dislike. Kakav Division, ne moze to u istu recenicu s Life is Strangeom.


OdgovoriCitiraj
FicoLegend
Moderator
263 XP-a
Rank: 3
Član: prije 4 godine
Objave: 4953
17. lipnja 2017. 21:26  

Evo da mrvicu prokomentiram kraj igre. SPOILERI ZA 5. EPIZODU:

Spoiler
Meni je taj kraj bio... Prejednostavan. DONTNOD je napravio tako predivan misterij obilježen karizmatičnim i simpatičnim likovima s kojima se lako povezati čim se pređe preko te početne prepreke pretjerivanaj u srednjoškolskom govoru. No kako su epizode išle, misterij je postao sve kompliciraniji i zbog toga sam očekivao nešto više od kraja. Kraj se sve na jednu odluku. Tada. U tom trenutku. I nekako mi se svo putovanje kroz vrijeme činilo uzaludnim zbog toga što smo dobili na kraju. Očekivao sam kompliciraniji kraj jer je misterij postajao sve veći, a krenulo je od kraja treće epizode. Na kraju sam dobio osjećaj da ni sami autori nisu bili sasvim sigurni kako se izvući iz odlične premise pa čak i sredine.

Sama ideja je vrlo poetična: prošlost je prošlosti i nju ne možeš dirati. Nije samo riječ o Chloeinoj žrtvi, već i Maxinoj. Stvarno odlična i emotivna ideja, no nekako mi je anuliralo sve odluke koje sam doveo do tada. Na kraju se sve svelo na povratak na početak. Alternativa je pustiti da grad bude uništen i otići s Chloe, no tu opet nemamo neki utjecaj naših odluka. Ispada da su naše odluke bile tu samo zato da budu, da se igramo s mehanikom koju su uveli. Ne znam, to mi je nekako umanjilo čitav dojam i umjesto remekdjela smo dobili, i dalje vrlo dobru, no samo to, vrlo dobru igru. Još uvijek je to stepenicu iznad puno avantura i po meni je najbolja avantura ovakvog tipa još od Heavy Raina i prve sezone Telltaleova Walking Deada, no zbog ovakve odluke jednostavno ju ne mogu podići iznad, ne mogu ju još više istaknuti.

No istina je da je riječ o iznadprosječnoj igri čijem se nastavku jako veselim, unatoč tome što nećemo više slušati Ashly Burch, zbog štrajka. Epizoda četiri je imala vrhunski kraj.

Life is Steangeom.

Strange
Steange
Steamge
Steam


OdgovoriCitiraj
ZoNTrA
0 XP-a
Rank: Nula
Član: prije 4 godine
Objave: 6208
17. lipnja 2017. 21:37  

Hehe, a jos sam provjerovao provjeravao (koji mi je k? 😀 ) i svejedno sam fulao rijec 😀
I sto se tice kraja 4. epizode, apsolutno. Kraj u manirama najboljih trilera.


OdgovoriCitiraj
Stranica 1 / 4