Vijesti

Metal Gear Online 3 će uskoro dobiti novi DLC sadržaj

Nova 1.02 zakrpa je spremna za preuzimanje i donosi brojne promjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Developeri Metal Gear Onlinea su na svom službenom Twitteru najavili da će MGO3 uskoro dobiti potpuno novi sadržaj. Možemo očekivati nove mape, survival mod i još neke nove stvari koje će tek otkriti. Detalji još nisu poznati pa ne znamo hoće li novi sadržaj biti besplatan. Nadamo se da će ponuditi još nekoliko hero likova. Igra je prepuna agresivnim mikrotransakcijama pa se nadamo da će bar osigurati besplatne mape za sve igrače jer se MGO3 i nije proslavio kod igrača. Mnogi MGO2 igrači su ostali razočarani brzinom akcije i brojnim problemima oko balansa, kao i količinom sadržaja na launchu.

metal gear online 2015 2

Sam launch i nije najbolje prošao budući da mnogi igrači nisu mogli ni uspostaviti konekciju. Igra je dobila već jednu veću zakrpu koja je pokušala ispraviti probleme oko balansa, a danas dobiva novu zakrpu. Patch donosi nove titule i medalje, devet novih glazbenih podloga za multiplayer akciju, novi sustav bodovanja kao i mnoštvo promjena u samom balansu oružja i opreme likova. Sve detalje možete saznati na linku.

Ostaje za vidjeti koliko će Konami slušati community i podržavati ovaj naslov. Besplatan DLC bi svakako privukao igrače te osigurao veću trajnost online komponente.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano