Vijesti

Nine to Five 3v3v3 taktički FPS ovaj vikend ima otvoreno beta testiranje

Nine to Five online multiplayer taktički FPS najavljen je još 2019. na The Game Awardsima, sada je u završnoj fazi razvoja. Garancija uspjeha ove igre možda bi mogla biti činjenica kako razvojni studio Redhill Games vodi nekadašnji CEO Remedyja Matias Myllyrinne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim imena kojeg su besramno ukrali iz naslova velikog hita 80-ih Dolly Parton (i neslužbene himne mene i buduće supruge), Nine to Five je po jednom segmentu bitno drugačiji od ostalih igara u žanru. 9to5 ističe se trobojima tri tima po 3 igrača.

Svaka runda donosi nove ciljeve, a developeri tvrde kako je ovo igra u kojoj ćete igrati timski, ili nećete igrati nikako. Što je i logično. A najbolje od svega je da će se u to moći uvjeriti ovog vikenda baš svi. Naime, developeri su obećali pristup apsolutno svima koji se prijave za beta testiranje.

Prijaviti se za betu možete na Steamu. Sve kreće već danas od 19 sati, a trajat će sve do ponedjeljka ujutro. Nine to Five bi u svojoj završnoj verziji na PC trebao stići ove godine, a ako se projekt pokaže uspješnim možemo očekivati izdanje i za konzole.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano