Vijesti

Ōkami HD stranica se pojavila na Steamu

Još “samo” 2 mjeseca pa ćemo krenuti u jednu od stilski najposebnijih avantura ikada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po tko zna koji put Okami doživljava portanje na razne platforme od inicijalnog izlaska na PlayStationu 2. No, u ovom slučaju je sve oprošteno jer se radi o igri koja je univerzalno hvaljena kao jedinstvena, a opet je doživjela komercijalni neuspjeh i koštala zatvaranje Clover studija. Totalno ne fer sudbina jer se zbilja radi o odličnoj igri. Trenutne generacije će Okami kao HD remaster, osim za konzole, doživjeti desant i na PC platformu tako da nema više isprike da se ne odigra ovo remek djelo. Upravo se pojavila Steam stranica Okami HD na kojoj se mogu vidjeti pojedini detalji, ali ne i cijena.

Okami HD će podržavati widescreen kao i zastarjeli 4:3 aspect ratio te će imati ostavljene loading prikaze. Ne zato jer je preteška za današnje strojeve, nego radi toga što su interaktivni.Još samo neka se ponudi mogućnost preskakanja uvoda koji traje jedno stoljeće i to će biti to. Za razliku od Amerikanaca i Japanaca, mi ćemo dan prije dobiti mogućnosti igrati igru i to 12.12.2017. godine. Nešto više od 2 mjeseca i krećemo u ponovni obračun protiv osmoglavog zla zvanog Orochi koji je napravio pustoš po Nipponu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano