Outward
 

Outward  

 

FensiSuperstar
Moderator
854 XP-a
Rank: 6
Član: prije 4 godine
Objave: 3215
5. travnja 2019. 10:49  
IZDAVAČ: Deep Silver
DEVELOPER: Nine Dots Studio
ŽANR:RPG

https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/4ejbyQNDi9SiXUpZcrZwh7-320-80.jpg
http://www.ffa.hr/recenzije/recenzija-outward/

Outward je survival rpg sa elementima dark soulsa te ponešto hardcore mentalitetom koja vas ne vuče za ruku i tjera vas na trošenje tableta za smirenje. Za cijenu od 40 eura igra definitivno ima sadržaja za razliku od nekih triple A igara koje nećemo spominjati ali zovu se battlefield, anthem...

par stvari koje nisam gurao u recu:

Glazba i zvukovi: zvukovi udarca prilično plitki. pozadinska glazba je "okej" ali osobno ju gasim u ovakvim igrama nakon određenog vremena. To je stvar ukusa, ali za ekstra imerziju slušajte Powerwolf. Deus Vult!

Grafika: Čak i pri paljenju svih opcija na ultra iako su krajolici lijepi i dalje postoji shimmering i prisustvo aliasinga. Modeli lica su katastrofa ali sve to možete pokrit sa nekom kul kacigom.

Igrivost: Brutalno dobra. Mogućnost co-opa/split screen. New game plus. Magije, mačevi i frustracija! Puno armor setova, artifact weapona, tajni i umiranja. Mogućnost modova.

Priča: 3 Factiona, radiant questovi, odabiri tokom questova imaju veliki utjecaj na samu igru

Sve u svemu solidan RPG, ima dobar foundation i jako kvalitetan tim developera koji mrze bullshit gaming industrije te se bore napravit kvalitetnu igru za vas. Trud se isplatio.


Citiraj
Oznake teme