Vijesti

Raft je igra u kojoj preživljavate skupljajući smeće iz mora

Stigla nam je još jedna zanimljiva survival multiplayer igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Probudite se plutajući nasred oceana bez apsolutno ičega. Što napraviti? Raft je upravo igra koja rekreira takav scenarij. A preživjeti ćete skupljajući okolno smeće, većinski plastiku i drvo, s čime ćete izgraditi najprimitivniju moguću splav.

Kasnije tokom igre ćete nadograđivati splav, loviti ribu, filtrirati vodu, braniti se od morskih nemani, a na putu do konačnog spasenja i nailaziti na tropske otočiće gdje ćete skupljati resurse za daljnji razvoj.

QmfJmkuwUu3RavDy9moqvePznxGbhRZwauSadUZrZL9rtW.png

Nakon nekog vremena možete biti u mogućnosti izgraditi i ovakvu ljepoticu. I posaditi palmu na njoj.

Podmorje u ovoj igri također igra važnu ulogu, pošto se na njegovom dnu mogu pronaći vrijedniji resursi u vidu finih metala, koji se kasnije mogu obraditi i od njih izgraditi nešto još naprednije.

Raft je trenutno dostupan samo na Steamu po cijeni od $20 i tek je ušao u early access. Međutim, već sad se radi o stabilnoj igri koju možete igrati i online, kooperativno s prijateljima. Ako nas ova igra ne zabavi, mogla bi barem osvetiti pokoju glavu o rastućem problemu zagađenja morskih površina.

https://www.youtube.com/watch?v=Lx3u0CB3soI

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano