Vijesti

Resident Evil 2 Remake isporučen u 3 milijuna kopija, o fanovima ovisi dolazak Resident Evila 3

Serijal premašio 88 milijuna kopija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Capcom je službeno objavio kako je njihov fantastični remake Resident Evila 2 isporučen u 3 milijuna kopija. Igra je izašla u petak, a preko vikenda se poput T- virusa proširila među igrače i počela osvajati tržišta.

Originalni Resident Evil 2 je četvrti po redu najprodavaniji Resident Evil naslov s 4.96 prodanih kopija. Ovo bi Remake trebao bez problema nadmašiti s ozbirom na inicijalni tempo prodaje. Capcom je objavio kako je Resident Evil 7 na 6 milijuna prodanih kopija te da istu stvar očekuju i od novog Resident Evila 2.

Čitav serijal je do 28. siječnja ove godine prodan u više od 88 milijuna kopija. Capcom ove godine ima posebnu dobru priliku s odličnim igrama. Izdavač uz već sada uspješan Resident Evil 2 ima za ovu godinu Devil May Cry 5, a već su objavili i Onimusha Warlords remaster.

Resident Evil 2 je igra koju svakako treba odigrati, a da stvari budu još bolje Capcom je najavio i novi Ghost Survivors DLC s tri lika koji će u potpunosti biti besplatan. Od ostalih zanimljivosti imamo informaciju o RE3 remakeu iz GameWatch intervjua s producentom igre za Resident Evil 2. Naime, Hirabayashi je komentirao mogući remake Resident Evila 3 te poručio kako razvoj ovog projekta ovisi o samim fanovima i njihovom entuzijazmu.

Što to znači točno za Capcom ne znamo još, no vjerujemo da će ovakva prodaja za Remake (kao i za HD remaster originalnog remakea koji je bio najprodavaniji Capcomov digitalni naslov) natjerati izdavača da barem razmisli o preradi Nemesis nastavka koji je izuzetno popularan kod fanova.

https://www.youtube.com/watch?v=CWl0hOeJvzA

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano