Vijesti

Roller Champions je Ubisoftov pokušaj da konkurira Rocket Leagueu i moguće ga je besplatno igrati već sad

Baš kao i kod Watch Dogs Legiona, i ova “procurena” informacija se pokazala točnom. Ubisoft radi na rollerball igri Roller Champions, službeno je upravo predstavljena na E3 konferenciji i moguće ju je igrati već sad. Besplatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roller Champions je online multiplayer 3v3 igra u kojoj je na kružnim arenama cilj loptu pospremiti u obruč, slično kao i u kultnom filmu Rollerball.

Taktičke borbe i koordinacija unutar teama

Da biste postigli gol, koš, ili kako bismo to već mogli nazvati, trebamo s loptom prvo preći cijeli krug arene. Postići ćemo to dodavajući se sa suigračima, dok je caka u tome da što više krugova odvozimo s loptom u posjedu, to se više bodova dobije po pogotku.

Tako će se s jednim odvoženim krugom osvojiti 1 bod, s dva 3 boda, a s tri odvožena kruga 5 bodova. Ukoliko izgubimo loptu prije nego što poentiramo, napredak se resetira, i jednom kad ponovno dobijemo loptu u posjed treba napredovati ispočetka. Meč se igra 7 minuta ili na 5 postignutih bodova, stoga je jasno kako će se ovdje voditi velike taktičke borbe, a prednost će imati dobro iskoordinirani teamovi.

Roller Champions moguće je igrati upravo sad, besplatno, međutim, samo na PC-ju. Igra će biti dostupna za testiranje sve do 15. 6.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra