Vijesti

Skull & Bones gameplay će probuditi gusara u svakom od vas

Brodovi, topovi i gusari u eksplozivnoj akciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako djeluje kao da je uzet samo dio, sad već starog, Black Flaga i od njega napravljena cijela igra, moramo priznati da izgleda prokleto zabavno! Ovo bi mogla biti igra kakva je Sea of Thieves trebala biti. 

Glavni na igri, Justin Farren je bio toliko nabrijan u prezentaciji da mu je čak pobjegla F bomba u najavi kad je objašnjavao da ćemo u igri morati ukrasti svaki prokleti zlatnik koji postoji! Znači, ovo će biti nemilosrdna igra za svakog u kom se skriva Crnobradi! Igra će imati i single player kampanju i multiplayer segment gdje će se igrači sukobljavati 5 na 5, ali će postojati i neke skrivene stvari u oceanu (moguće da ćemo sresti Krakena?).

Naravno, u današnje vrijeme ne ide bez tog elementa, tako da će se brodovi moći nadograđivati i vizualni ušminkavati. Ubisoft nam nije dao točan datum izlaska, osim da će to biti iduće godine, ali smo dobili dva odlična foršpana, prvi CGI, a drugi koji prikazuje gameplay.

Skull and Bones CGI

Skull and Bones gameplay

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano