Vijesti

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury gameplay izgleda prekrasno

Surfajući internetskim bespućima i pustopijama najčešće nailazimo na rasprave PlayStation i Xbox igrača. Naravno da se uvijek vode rasprave koja konzola je jača i koja ima bolje igre i slično. Bude to pravi festival komentara. S druge strane imate Nintendo igrače koji znaju često sve gledati sa strane i jednostavno uživati u igrama koje Switch nudi. U zadnje vrijeme sve glasnije slušamo i čitamo kako Nintendo na Switch izbacuje samo remastere starijih igara i tu itekako ima istine, no teško je zamjeriti Nintendu kad je Switch mnogima prva Nintendova konzola još od vremena SNES-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za koji dan, točnije 12.2. na Switch dolazi još jedna igra koju ste mogli ranije odigrati (minus Bowser DLC), no kako zamjeriti išta Nintendu kad Super Mario 3D World + Bowser’s Fury izgleda ovako prokleto zabavno i igrivo?

Nintendo je danas izbacio co-op gameplay i baš nam se čini jako zabavno. Ako imate bolje polovice koje ne igraju igre, a želite da igraju s vama, onda bi ova igra mogla biti taj okidač jer izgleda neodoljivo dobro.

Ako ste kojim slučajem preskočili gameplay prikaz od prije nekoliko dana, obavezno pogledajte. Jasno je svima da nas ponovno čeka pravi hit iz Nintendove radionice.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano