Vijesti

Super Smash Bros. Ultimate bi mogao biti posljednji nastavak serijala

Istina ili privlačenje pozornosti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usred diskutiranja igre Super Smash Bros. Ultimate za vrijeme Nintendo Directa na E3, direktor serijala Masahiro Sakurai je izjavio kako nije siguran da bi mogli ponoviti ovo što sada imaju pa se shodno tome nada kako će igrači uživati u ovom nastavku igre kad izađe. Indirektno, izjava je shvaćena kao mogući kraj serijala.

Treba li izjavu shvatiti ozbiljno ili ne, dovoljno je sjetiti se kako je Sakurai imao već sličnih izjava i prije. Za vrijeme kada je prošli nastavak, Super Smash Bros. za Nintendo Wii U i 3DS bio u optjecaju je dotični gospodin imao iste izjave kako bi to mogao biti posljednji Super Smash Bros. Negativni razlozi rada na igri bi bili prevelika količna sati koju je potrebno uložiti da bi igra bila besprijekorna i kako serijal utječe na njegov život i zdravlje. Što više, davne 2005. godine Nintendo je znao najaviti novi Super Smash Bros. (tadašnji je bio Brawl) prije nego bi Sakurai uopće znao da se radi na igri. Na taj način bi ga doveli pred gotov čin pitajući ga hoće li sudjelovati u razvoju igre.

Izgleda da, unatoč svemu tome, ipak svaki puta smogne snage za napraviti još jedan nastavak. Nadajmo se da ću u budućnosti biti još Super Smash Brawl nastavaka te da će Sakurai naći neki balans izmeđđu rada i očuvanja zdravlja i privatnog života.

 

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano