Vijesti

Syberia 3 – Povratak nakon dugih 13 godina

Četiri godine trajao je rad na trećem nastavku kultne point-and-click avanture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugo smo čekali nastavak avantura Kate Walker i teško je povjerovati da je prošlo čak trinaest godina od posljednjeg nastavka (mi smo ga 2004. igrali na PlayStationu 2). Osim što crta stripove, Belgijanac Benoit Sokal radi i na video igrama, a četiri godine bilo mu je potrebno da završi novo poglavlje koje za PC, PlayStation 4 i Xbox One izlazi 21. travnja, dok je izlazak verzije za Nintendo Switch planiran kasnije tijekom godine.

Novi trailer nalazi se ispod i otkriva nam gameplay i novi grafički dizajn, a bitno je napomenuti da je za izradu glazbe angažiran Inon Zur, odgovoran za muziku kulisu Fallouta 4.

Neke ćemo podsjetiti, a neke upoznati s Kate Walker, odvjetnicom koja se silom prilika ugledala na Nathana Drakea (samo je malo manje sklona akciji), a u novoj avanturi pokušat će rješavanjem zagonetki izvući živu glavu i još uz to pomoći nomadskom plemenu Youkol.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano