Vijesti

Tell Me Why je besplatan za igranje cijeli šesti mjesec

Dok mnogi izdavači podržavaju Pride mjesec s duginim avatarima, Dotnod na izravniji način sudjeluje u podršci transrodnoj zajednici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz cijeli lipanj, Tell Me Why će biti potpuno besplatan za igranje. Tim potezom će izdavač Dotnod podržati Pride pokret, kao i veliku transrodnu zajednicu diljem svijeta. No najveću podršku je zajednica dobila baš kroz samu igru, koja se realno bavi tematikom promjene spola i teške osude okoline na transrodne ljude. Ukoliko niste do sada imali priliku odigrati ovu vrlo dobro ocjenjenu i primljenu igru, sada imate priliku potpuno je besplatno preuzeti na Xboxu ili Steamu. Tell Me Why na topao i ponekad šokantan način prikazuje suočavanje brata i sestre blizance s njihovim mračnim tajnama iz djetinjstva, kao i osudama okoline na bratovu promjenu spola.

Osim što su ponudili potpuno besplatno igranje igre, Dotnod je pozvao ljude dobrog srca da podrže transrodnu zajednicu koliko i kako mogu te ukoliko su u mogućnosti da izravno pomognu donacijama u dobrotvorne svrhe. Također su pozvali i na kupovinu igara koje su razvili transrodni developeri poput That Witch Faith Demands, Spirit Swap te Ikenfell.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano