Vijesti

Wasteland 3 i Bard’s Tale IV ipak dolaze na PlayStation 4

Microsoft izdaje igre za PlayStation? I to je moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, ništa čudno ne bi bilo što Wasteland 3 i Bard’s Tale IV dolaze na PlayStation 4 koji je najpopularnija konzola današnjice, da prije nekoliko dana Microsoft nije objavio kupnju inXile studija koji radi na nastavcima ovih popularnih naslova. Ako ne znate ili se više ne sjećate, Microsoft je prije 10 dana obznanio kupnju Obsidiana i inXile studija. Odmah se postavljalo pitanje što će biti sada s naslovima koje su ovi studiji radili i da li će njihove igre uopće doći na PlayStation konzole. U intervju za Eurogamer, šef inXile studija Brian Fargo izjavio je “kako svakako njihove igre dolaze na PlayStation 4 jer su ranije obećali to PS4 igračima”, što svakako pozdravljamo.

https://www.youtube.com/watch?v=Qg1Nu65iG7o

Microsoftov studio radi PlayStation igre

Naravno, figurativno rečeno, ali da je situacija zanimljiva to svakako je. Vjerujemo da je Microsoft prilikom akvizicije ova dva studija pristao na to da oni igre na kojima rade izdaju i na PlayStation 4 jer u trenutku razvoja navedenih igara nisu bili pod krovom Microsofta. Vjerujemo, ironije radi, da će se Wasteland 3 i Bard’s Tale IV više prodati na PlayStation konzoli nego na Xboxu. Naravno da ova dva naslova dolaze i na PC, tako da će svi gameri moći odigrati ove vjerujemo odlične naslove. Wasteland je inače zaista dugoočekivani nastavak slavnog RPG serijala. Igra bi trebala izaći iduće godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano