Vijesti

Watch Dogs Legion ćemo igrati još dugo nakon izlaska; stopit će se s Assassin’s Creed serijalom

Watch Dogs Legion ćemo igrati dugo nakon što dovršimo single player kampanju. Ubisoft je predstavio plan kako će igru podržavati u budućnosti, a mnoge će razveseliti i povratak popularnog Invasiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legion izlazi 28. 10. na aktualnim konzolama i PC-ju, te prvog dana izlaska novih konzola, a online mogućnosti za sve stižu 3. 12.

Od prosinca ćemo s se čitavim Londonom na dlanu moći glupirati s do 4 prijatelja online bez ikakvih ograničenja, a tom prigodom stižu i specijalne kooperativne misije koje će zahtijevati plansko igranje i koordinaciju sve četvorice igrača. A da nam ne bude dosadno u free roamu igra će svako malo pred nas stavljati random evente.

Spider-Bot Arena je PVP mode u kojem ćemo se u free for all formatu boriti naoružanim robotima do 8 igrača. Dok arena izgleda kao da će nas zadržati tek na nekoliko partija, popularni Invasion s međusobnim hakiranjem igrača online ima znatno više potencijala.

Sve to će biti besplatno za sve igrače, a negdje iduće godine sa plaćenim season passom Aiden Pierce i Wrench iz “dvojke” dobit će vlastite priče. Osim njih, vlastite priče dobit će još dva nova lika. Darcy, članica Assassin’s Brotherhooda (Assassin’s Creed crossover) i Mina – ljudski eksperiment sa specijalnom sposobnošću kontrole ljudskih umova.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano