Vijesti

World War 3 će u konačnici imati vlastiti battle royale mod igranja

Stigle su neke nove informacije o igri putem rasprave na Steamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razvojni studio The Farm 51 je otkrio neke detalje vezane uz World War 3 odgovarajući na pitanja zajednice putem službene forumske stranice igre na Steamu.

Sada znamo da će igru pogoniti dobri stari Unreal Engine 4, što bi trebalo rezultirati optimizacijom za veliki broj različitih konfiguracija, a samim time i potencijalno veliki broj kupaca odnosno igrača.

World War 3 će podržavati do 64 igrača na mapi, a imati će i vlastiti battle royale mod igranja imena Recon. Recon je prethodno opisan kao mod igranja fokusiran na taktiku i male timove koji moraju preživjeti u neprijateljskom okruženju dok istodobno moraju uhvatiti visoko vrijedne mete. Međutim, to ne znači da će ovo izgledati kao Rush u Battlefieldu, već će biti nešto sasvim drugačije i razvojni studio tvrdi da ne postoji ništa slično na tržištu.

U igri ćemo moći upravljati helikopterima i dronovima, dok će borbeni avioni služiti kao podrška ili će se pozivati kada skupimo određeni broj bodova. Velika želja studija je implementirati realistično ponašanje vojnika u slučaju ranjavanja, ali to će biti teško provesti odmah u Early Accessu, jer je sustav iznimno kompliciran.

Još uvijek nema nikakvih informacija o ostalim platformama, a sve što znamo je da igra dolazi u Early Access ove jeseni za PC.

https://www.youtube.com/watch?v=0r4Yr2ZnRfk

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano