Vijesti

Age of Empires IV neće imati mikrotransakcije

Za vrijeme XO19 u Londonu, direktor igre Adam Isgreen je dao do znanja kako mikrotransakcije kao model financiranja nemaju mjesto u RTS igrama kao što je Age of Empires IV. Stoga ih igra uopće neće sadržavati. Okrenut će se više prema DLC modelu u obliku ekspanzija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako razvojni tim sam po sebi već ima ideje što će implementirati u buduće DLC-e i ekspanzije, daljnji oblik razvoja i oblikovanja tih ideja u gotove proizvode će ovisi o communityju s kojima će imati otvoren dijalog u nekoliko navrata. Primjerice, pro igrači više nisu htjeli dodavanje novih civilizacija u Age of Empires II: Definitive Edition (koji je nedavno ugledao svjetlo dana). Ionako ih već ima 35 pa nema više smisla. Vjerojatnije je da će htjeti neke nove modove.

Datum izlaska za Age of Empires IV još nije poznat tako da zasad igrači mogu kratit vrijeme igrajući gorespomenuti legendarni AoE II: Definitive Edition.

Izvor: PCgamesn

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano