Vijesti

Baldur’s Gate 3 stavio Divinity: Fallen Heroes na čekanje

Divinity: Fallen Heroes – nova taktička igra recepture X-COM-a odgođena je u nedogled. Ekipa koja stoji iza meni osobno legendarnih Divinity naslova malo će pričekati s razvojem ovoga spin-offa, jer i Larian Studios i Logic Artists rade na novim projektima.

Tako Baldur’s Gate 3 dobiva punu pažnju što me osobno veseli jer Larian Studios radi RPG naslove kakve nitko drugi ne radi. Svakako dobar potez i respekt do neba makar nema nade da će fanovi odigrati Fallen Heroes ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako i dalje nemamo konkretan datum izlaska nastavka legendarnog serijala, a stvarno smo se načekali, vjerujem da ćemo uskoro saznati više detalja. Isti je najavljen i za Google Stadiu, a ako smo čekali 20 godina, možemo još par. Dok čekamo, valja odigrati originalne sinove i prisjetiti se što bi nas moglo dočekati u ruhu jednog od najlegendarnijih serijala.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano