Vijesti

Besplatni PUBG Lite je od sad dostupan i kod nas

Besplatni PUBG koji je uz to i pogodan za igranje na slabijim računalima je danas dostupan u Hrvatskoj, ali i okolnim zemljama u regiji. Radi se o otvorenoj beti koja je sad uz nas dostupna u još 51 državi dijelim svijeta (zanimljivo, nije u SAD-u). Možete ga preuzeti na PUBG stranicama ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad smo spomenuli slabija računala, stvarno smo to mislili. Pa će za preporučene postavke biti dovoljno samo 8GB RAM-a i starija grafička poput GeForce GTX660, dok je za minimalne postavke dovoljno i samo 4GB RAM-a i nekakav dvojezgreni i3 procesor.

Ova besplatna verzija zasad nema sve mape, ali kažu da će biti dodane s vremenom. Također, mikrotransakcije su odvojene od pune igre, ali za razliku od punokrvnog brata stiže i 4v4 mode kakav postoji na PUBG mobile. Kako bilo, ovoj besplatnoj verziji predviđamo golemi uspjeg. Posebice na našim prostorima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano