Vijesti

BioWare potvrdio da ogroman broj ljudi na Dragon Ageu 4, a studio radi na još nekoliko velikih igara

BioWare…! Ne da mi se više pričati o Anthemu i Mass Effect: Andromedi jer znamo svi da to nisu igre dostojne imena BioWare, pa ćemo ovaj članak okrenuti na pozitivu. Casey Hudson, šef BioWarea je u blog postu obratio se svekolikom pučanstvu objavom o tome što se događa u kompaniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno da nije spomenuo kako su kompaniju napustila dva veterana koja su radila godinama za BioWare, ali nije bitno. Ako niste znali, BioWare se preselio u nove i luksuzne prostore za koje se nadamo da će pružiti novu inspiraciju studiju koji smo toliko nekad voljeli.

Puno bitnija informacija je da je Dragon Age 4 ušao u pretprodukciju, dok smo neki dan čitali da je igra debelo u produkciji, no vjerovati ćemo prije Caseyju jer on je ipak šef. Velika većina developera upravo radi na novom Dragon Ageu što znači da bismo ga mogli vidjeti kroz jedno 2-3 godine na next-gen platformama. Možda i ranije ako se odluče izdati poluproizvod kao što je Anthem, ali to ne želimo.

We have several other big projects in the works.  I wish I could tell you more about them, but they’re mostly super-secret right now.  I can say however that one of our projects has a large and growing team in Edmonton working through pre-production, and based on the progress I’m seeing, I can confirm that indeed the Dread Wolf rises. 

Casey Hudson

Ono što je još zanimljivije – Casey je potvrdio da BioWare radi na nekoliko velikih tajnih super projekata. Ne znamo o čemu je riječ ovdje, ali možda rade na novom Mass Effectu ili puno realnije – na remakeovima Mass Effect igara? Teško da uz Dragon Age 4 paralelno rade na novom Mass Effectu.

Što vi mislite?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano