Vijesti

Danas je “N7 Day”, a šef BioWarea je podijelio koncepte iz (novog?) Mass Effecta!

November 7 illi “N7 Day.” Dan je to kada slavimo Mass Effect i sve ono što su nam prva tri dijela igre podarila. Zadnjih par godina očekujemo baš na N7 Day najavu Mass Effect Trilogy Remastera, ali barem za sada od toga ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No veseli vijest da Mass Effect nakon Andromede nikako nije mrtav i da BioWare ima velike planove za serijal u budućnosti. Casey Hudson, šef BioWarea je potvrdio da studio ima velike planove za budućnost i da o budućnosti serijala studio itekako raspravlja.

Ono što nas je još više razveselilo su nove koncept slike koje je Casey sherao par sati kasnije. Sve slike koje ćete vidjeti su vrlo vjerojatno destinacije budućeg Mass Effecta. Barem neke od njih. U to smo zaista sigurni.

KLIK ZA UVEĆANJE

Nadamo se barem iduće godine da ćemo dobiti bilo kakve konkretne informacije u vezi novog Mass Effecta. Poznato je da studio radi na novom Dragon Ageu koji vjerojatno neće doći barem još 2-3 godine, a onda je upitno jako kad bismo mogli vidjeti novi Mass Effect. Također, znamo da je BioWare praktički napustio Anthem koji je postao mrtva igra, a većina developera se prebacila na nove projekte.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano