Vijesti

Death Stranding gameplay koji smo dugo čekali: Uriniranje i nevidljiva djeca

Netom završenu Gamescom prezentaciju zatvorio je legendarni Hideo Kojima, kojeg je voditelj Geoff Keighley najavio kao legendu industrije videom kojeg se nebi posramile ni najveće rock zvijezde. U Kolnu je zatim nastao kaos kad su gledatelji, neopterećeni milijunima koji gledaju prijenos uživo, pohrilili prema pozornici kako bi uslikali Kojimu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A on ponovno nije razočarao. Odnosno, nije razočarao sve one koji ga već godinama prate, dok svi ostali vjerojatno još uvijek imaju WTF pogled na licu. Da ovu igru radi bilo tko drugi ona bi već odavno bila pokopana, sigurni smo u to.

Ali svi vjerujemo u Kojimu, a on se iskazao gameplayem kojeg smo dugo iščekivali, a kojeg je otvorio s Normanom Reedusom i bjesomučnim uriniranjem. Nije šala, Death Stranding će očito imati neke survival gameplay elemente, uriniranje je jedan od njih. I to poprilično ozbiljan.

Primjerice, ako više igrača diljem svijeta urinira na jedno mjesto u Death Stranding svijetu, događati će se zanimljive stvari. U slučaju ovog gameplay prikaza izrasla je gljiva, a za koju nismo sigurni što predstavlja. Kojima je naglasio kako će se uriniranje moći koristiti i kao oružje. Ludo?

Uz gameplay prikaz dobili smo prikaze dvoje likova, MAME te Deadmana kojeg glumi Guillermo Del Toro i koji objašnjava svrhu Sam Bridgesovog (Norman Reedus) djeteta.

MAMA u prikazu drži nevidljivo dijete, za koje kasnije saznajemo da je u drugoj dimenziji na istoj lokaciji, što majku spriječava da se udalji s tog mjesta.

https://www.youtube.com/watch?v=UO-z1sjY42s

U ulozi Sam Bridgesa ćemo se trebati brinuti o djetetu, smiriti ga kad plaće (zanimljivo, motion kontrolama DualShocka 4 ćemo ga ljuljati), a Deadman je objasnio kako je djetetova uloga, između ostaloga, da detektira neprijatelje.

Ako dosad niste pratili Death Stranding trailere vjerovatno vam ništa neće biti jasno. Isto je moguće čak i ako jeste. Mi priznajemo da nam ništa nije jasno, a vjerojatno ni neće biti dok ne odigramo Death Stranding treći-četvrti put.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano