Vijesti

Dobili smo 15 minuta Cyberpunk 2077 gameplaya: Pogledajte kako izgleda novi kvart i igranje iz perspektive dva različita builda

Upravo smo dobili tek drugi gameplay prikaz jedne od najiščekivanijih igara ove generacije konzola. I CD Projekt Red ponovno nije razočarao, biti će ovo jedna fantastična igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj put “samo” 15 minuta, međutim, dovoljno da upoznamo Pacific district. Radi se o opasnijem kvartu od onog kojeg smo gledali ranije. Manje je ljudi na ulicama, u daljini se nazire vojska koja uvodi reda, vladaju bande, sve je razbacano i puno smeća…

U Pacific districtu prikazano je kako odigrati misiju iz dvije različite perspektive. Iz perspektive igrača koji je svog lika fizički nabildao, te iz perspektive igrača koji svojeg lika gradi kao hakera.

Možemo reći da se radi o totalno dvije različite igre. Tako će nabildana krmača razbijati zaključana vrata, razmontirati mitraljeze golim rukama, pa ih zatim koristiti na protivnicima, te općenito riješavati stvari bez previše razmišljanja.

“Hakerski” izgrađen “V” kroz istu misiju ide stealth načinom igranja, bez ubijanja, ali uz maštovita hakiranja. Pa će, primjerice, hakirati trening boks robota na veću težinu, hakirati fitness sprave u teretani koje će zatim slomiti protivnika, otvarati vrata hakiranje, upadati u implatante i upravljati protivnicima.

Nema smisla da dalje previše otkrivamo. Uživajte!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano