Vijesti

Dobili smo 20 minuta Destroy All Humans remakea

Nakon mjeseci šuškanja, netom uoči E3 službeno je najavljen remake Destroy All Humans igre s PlayStationa 2. U jednom od smješnijih revealova alieni pričaju i pjevaju Njemački, dok njihov lider podsjeća na Hitlera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://www.youtube.com/watch?v=y-1Q86252hg

Jučer, predzadnjeg dana E3 publici je službeno predstavljen 20-minutni gameplay uz naraciju developera, za koje bolje da ih nije ni bilo, jer u kombinaciji s očajnom voditeljicom i još očajnijim ozvučenjem dojam je samo pogoršan.

Kako bilo, remake uvelike podsjeća na igru iz 2005. Nije se puno toga promijenilo, osim grafike koja je dobila značajni upgrade, developeri tvrde da su poradili na borbi, dok su naracija, misije i njihov raspored u velikoj većini identične.

Mi se svakako veselimo remakeu, međutim, ne očekujemo previše. Posebice, jer koliko vidimo, ovo je više remaster nego remake. Igru smo u vrijeme PlayStationa 2 svi obožavali, međutim, prvenstveno zbog stila i dobre zezancije, dok su ocjene većinski bile prosječne. Pa tako ni remake nećete igrati zbog inovativnog gameplaya, već zbog, kako smo ranije napisali, nostalgije i dobre zezancije.

https://www.youtube.com/watch?v=obhK0zlZ2IM

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano