Vijesti

Doom Eternal gameplay je vrhunac prvog dana E3-a; apsolutno genijalno

Prošla su 4 sata ujutro i cijeli normalan svijet spava osim pekara i pokojeg luđaka. Jedan od njih sam i ja. Završila je Bethesdina konferencija koja je moramo priznati bila puna događaja, ali nije bila ništa posebno dok na scenu nije stupio Doom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dovoljno je pogledati ovaj fantastični gameplay koji je zapravo prava rijetkost jer prvog dan E3-a slobodno možemo nazvati “E3 CGI 2019 Edition.”

Gameplay Doom Eternala je pravo savršenstvo i sve ono što smo se nadali da će biti. Krvavo, zabavno, fluidno, arkadno, mesnato, predivno izgledajuće čudo. id Software ponovno nije razočarao i jedva čekamo 22.11. kad igra dolazi na PC, PS4, Xbox One i Nintendo Switch.

idSoftware je predstavio potpuno novi multiplayer mode nazvan BATTLEMODE. BATTLEMODE (nije greška, tako se piše) je potpuno novi 2 versus 1 mode u kojem jedan igrač igrač s potpuno opremljenim Doom Slayerom, a ostala dva igrača su demoni. Kako to izgleda možete pogledati u traileru dolje.

Nećemo vam lagati, Doom Eternal nas je oduševio. U potpunosti. A što tek reći za kolekcionarsko izdanje koje sadrži pravu kacigu?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano