Vijesti

Došao je solo mode u Apex Legends i vratio igru u život

Dobro, treba reći odmah i biti pošten da brojka igrača nije niti blizu onih prvih 30 dana kad je Apex Legends jednostavno gazio sve pred sobom. No, svejedno je broj igrača prilično porastao od jučer kad je došao vremenski ograničen solo mode u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, nije za stalno nego imate vremena do 27. kolovoza igrati solo partije, a tko zna, ako zanimanje za ovaj mode bude veće, postoje šanse da će Respawn solo mode ostaviti trajno.

Nekih većih novina u modeu nema osim što je nekako u samoj srži on drugačiji zbog broja igrača. Dakle, znate i sami kad igrate triose da vas suborci mogu oživjeti. Ovdje naravno toga nema jer ste sami. Druga novina je krug koji se puno brže sad sužava nego kad igrate trio mode.

Ostalo je sve isto. Igrači su se nadali da će Respawn možda povećati broj igrača na 80 ili 100, ali brojka od 60 igrača je i dalje tu. Činjenica da je porastao broj igrača Apexa jasno nam govori da bi igrači igrali Apex Legends da imaju sadržaja. Kvaliteta igre nije uopće upitna, ali sadržaj je i nažalost sve dok se Respawn ne odluči na crunch kao Epic Game…Apex neće dosegnuti brojke s početka ere.

FFA Champion Figo

U videu koji smo stavili u članak, naš Figo je demonstrirao kako igrati solo jer je počistio konkurenciju u meču s 9 killova. Usput možete vidjeti sve novosti koje su došle u shop i čuti ocjenu našeg BR redakcijskog stručnjaka isplati li se zaigrati Apex Legends ponovno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano