Vijesti

EA službeno otkrio novi Need for Speed, a mi imamo sve detalje!

Kao što smo jučer pisali, novi Need for Speed nosi naziv Heat! Mjesto radnje je Miami, ili kako ga oni zovu u igri – Palm City. Ne znamo još uvijek sve detalje o igri jer gameplay trailer stiže za 5 dana na Gamescomu, ali EA je zasad otkrio da će igra biti podjeljena na noć i dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po danu utrkivanje, po noći utrkivanje i preživljavanje

Prvo pogledajte trailer, a onda ispod njega ćemo napisati što ste vidjeli u njemu.

Po danu skupljam lovu…

Da, po danu ćemo igrati i utrkivati se te tako skupljati lovu u Speedhunter Showdonu. To je mode koji uključuje razne tipove utrka i driftanja, a cilj je skupiti što više lovi i doći do glavnog eventa koji sadrži glavnu nagradu, odnosno još više love.

Noć donosi NFS Underground

Noć za sobom donosi nikad žešće policajce, ilegalne utrke i opaku konkurenciju. Po danu dakle skupljamo lovu, ali po noći bildamo svoju reputaciju. Doslovno REP poene.

I kad igrate po danu prisutna je policija, ali po noći vas i druge vozače ganja elitna postrojba koja će vas prema riječima iz EA zgaziti i uhvatiti ako ne pazite i niste dovoljno brzi. EA ovaj noćni gameplay opisuje kao dozu survivala budući da kad vas uhvate, noćni gameplay za vas završava.

Ovu izmjenu dana i noći možete mijenjati sami kad poželite odlaskom u garažu. Dakle, ako ste recimo po danu zaradili dovoljno love odete u garažu i pokrenete noćni gameplay.

Nikad bogatija kustomizacija koju vidjeli nismo…

Za prikaz kustomizacije također moramo čekati Gamescom, ali EA kaže da nikad kao do sad nisu omogućili kustomizaciju automobila. Ipak, saznali smo da dijelove za nadogradnju automobila osvajamo pobjedama u utrkama. Nađete na mapi utrku, i tamo će pisati što možete osvojiti tako da ćete uvijek moći odabrati što prvo želite otključati. Možda kakve felne, a možda neki šabanski spojler.

Igra stiže na PS4, Xbox One i PC 8. studenog, a ako imate EA Access i Origins pretplate na PC-u, igru možete zaigrati već 5. studenog. Puno više detalja i gameplaya stiže za 5 dana na Gamescomu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano