Vijesti

Games of Generation je nova PSN Store rasprodaja velikih hit igara!

Dobro, znamo što ćete nam sad opet reći – “imam sve te igre i samo vrte jedne te iste igre i nema ništa novo…!” OK, ali morate znati da UVIJEK postoji netko tko je tek kupio PlayStation 4 i koji možda nije hardcore igrač, pa ovakve rasprodaje imaju smisla jer su debelo snižene igre kao što su Spider-Man, Days Gone, RDR 2, Tomb Raider, The Last Guardian, Ark, Call of Duty i mnoge dr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fantastičnog Spider-Mana možete kupiti za 199kn, a ako želite izdanje sa svim DLC-ovima, onda ćete izdvojiti 269,00kn. Red Dead Redemption 2 možete upecati za 229,00kn, dok je Days Gone snižen na 269,00kn.

Call of Duty: Black Ops 4 je 164,67kn što uopće nije loše, ako vas ne zanima Modern Warfare koji stiže 25.10. Horizon Zero Dawn najbolje izdanje je 109kn.

Na sniženju možete pronaći čak 183 igre, a kompletnu ponudu pronađite na domaćem PlayStation Storeu. Ako vam se ne da gledati PS Store, kompletan spisak s linkovima za pojedinu igru pronađite na PlayStation blogu.

Deal of the week!

Iako je tek nedavno izašao, ponuda tjedna je igra Man of Medan koju možete kupiti za 149,00kn! Igra je to kreatora odličnog Until Dawna, a ako vas zanima više informacija o igri, pročitajte našu recenziju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano