Vijesti

Gamescom će ove godine biti bolji od E3-a; PlayStation prekida šutnju, stižu svjetske premijere igara i Kojima

Ako vas je ovogodišnji E3 možda razočarao jer nije bilo PlayStationa ili zato što zaista nismo vidjeli puno gameplaya iz najavljenih igara, čini nam se da će sve to ispraviti Gamescom ovaj mjesec u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Geoff Keighley je putem Twittera potvrdio da nas čekaju velike stvari i hrpa novih premijera i najava, uključujući i PlayStation.

Death Stranding, PlayStation i tko zna što još…

Hideo Kojima dolazi na Gamescom i naravno da će ga ugostiti njegov prijatelj Geoff Keighley. Kojima sa sobom donosi novi Death Stranding gameplay i jedva čekamo vidjeti novu demonstraciju, odnosno prezentaciju.

Nova gameplay prezentacija, održat će se 19. kolovoza i to u 20h po našem vremenu.

No, to nije sve. Geoff je također putem Twittera potvrdio da ćemo isti dan vidjeti više od 15 premijera novih igara i novog sadržaja iz najavljenih igara, a na pozornicu dolazi i PlayStation.

Je li došlo konačno vrijeme da vidimo novi The Last of Us Part II gameplay i datum izlaska? Mi mislimo da je.

Osim PlayStationa, nove stvari će pokazati Bungie, Capcom, Activision, EA, Deep Silver i mnogi drugi izdavači. Dakle, priredite se na najavu novih igara i puno gameplaya.

Gamescom se održava od 20-24. kolovoza o Kolneu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano