Vijesti

Glasina: Još jedna PS4 ekskluziva stiže na PC

Priznajemo, mi na FFA.hr zaista prenosimo svakakve glasine. Kad naiđemo na nešto atraktivno srce dječački zaigra i ne možemo si pomoći… Ali vjerujte nam, radimo to samo i isključivo kad one imaju nekog pokrića. Trudimo ga se pronaći. Ako nema baš ništa za što se možemo “uhvatiti” onda ignoriramo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najnovija špekulacija je da Horizon Zero Dawn stiže na PC. Bila bi to prva Sonyjeva first party PS4 ekskluziva koja stiže na PC i samim time presedan za Sony. Inače bismo ignorirali ovu informaciju, ali ona stiže od ruskog blogera i Youtubera Anton Logvinova koji je prvi na svijetu “otkrio” dolazak Death Strandinga na PC.

Prema riječima Logvinova Horizon Zero Dawn na PC stiže iz nastojanja Sonyja da PC igračima približi PlayStation platformu uoči izlaska PlayStationa 5.

Kreatori PS4 ekskluziva žele svoje igre na PC-ju

Navodno bi igra trebala biti dostupna na PC-u već u veljači iduće godine, a najava bi trebala biti jako skoro. Idući tjedan u petak 13. 12. održava se The Game Awards, pa nam ta ceremonija zvuči kao idealna prilika za najaviti takvo nešto.

Podsjetimo, nedavno je šef Guerille Herman Holst postao šef globalnih Sonyjevih studija, pa ovakva informacija sad zvuči čak i mrvicu više vjerojatnom. Uostalom, ako se već želiš približiti PC igračima, kako drugo to napraviti nego sa službeno najboljom igrom 2017. godine. A zatim, nadamo se i s najboljom igrom 2018. godine God of Warom, za čijeg kreatora već znamo da ga jako želi na PC-ju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano