Vijesti

Imate problema s internetom? Ako imate, svejedno nemojte raditi ovo!

A tko ih nema, realno? Nemam ja jer imam optiku. Tralalala! Šalu na stranu – ima li išta gore kad želite ili krenete igrati, a internet veza puca? Ili je pak internet toliko spor da vam sve šteka? Naravno da ste ljuti, frustrirani i imate slow news day, pa pišete ovakve članke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapravo, da vam budem iskren, uopće nisam htio pisati članak o ovome, ali kako da vam ne prenesem ovaj video koji jednostavno morate vidjeti jer svima nam je jednom došlo da napravimo ovo!

Dakle, čovjek je htio malo odigrati i opustiti se u Teamfight Tactics igri, ali mu je internet radio stalno probleme i konekcija mu je užasna bila. Objašnjavao je čovjek dugo vremena da mu dolazi tehničar sutra i da je strpljiv, a onda je jednostavno pukao i polomio tipkovnicu na pola.

Ne trebate to raditi jer tipkovnica košta, ali znamo svi kako mu je! Video je stvarno smiješan jer vidi se da je čovjek pukao, a svi smo jednom zbog istih stvari pukli. Navodno, njegov ISP je vidio video i osim što su obećali popraviti mu internet, čovjek će dobiti novu tipkovnicu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano