Vijesti

Iscurio je prvi PS5 benchmark i rezultati su nevjerojatni – PS5 je jači od 1080 GTX i 2070 RTX grafičkih kartica

Znamo da će PlayStation 5 biti jako moćan stroj, no čini nam se da da smo dobili i prve benchmark rezultate za uređaj kodnog imena “Gonzalo” za kojeg znamo da je PlayStation 5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo nije službeno potvrđeno, niti će ikad biti, ali vijesti dolaze od čovjeka koji već godinama leaka benchmarke za razne grafičke kartice i to prilično točno. Naravno da ovo možda nije sve istina ili da će se performanse promijeniti, ali ako je ovo zaista točno onda su ovi rezultati za konzolu i više nego impresivni.

A rezultati kažu da da je PlayStationov 5 APU (znate da AMD radi na grafici za PS5) postigao veće rezultate od zaista vrhunskih grafičkih kartica koje same koštaju više nego što će PS5 ikad koštati.

Dakle, jedino bolji rezultat ima 2080 RTX grafička, a sve druge je PS5 prešišao. Sve ove grafičke kartice bez problema “guraju” 4K + 60 FPS-ova na PC-u.

Kad usporedimo rezultate s klasičnom PlayStation 4 konzolom, onda možemo vidjeti da je PS5 ostvario 4 puta bolje rezultate na testiranju.

Nije loše nikako, zar ne? Iz nekoliko raznih izvora smo čuli da će PS5 biti zaista prava zvijer i veći skok nego što je PS4 bio u odnosu na PS3. Nadamo se da će se Sony odlučiti podijeliti više informacija do kraja godine.

Kao što znate, PlayStation 5 izlazi negdje na jesen-zimu 2020. godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano