Vijesti

Isprobajte besplatnu i drugačiju survival PvP battle royale igru (ne treba PS+)

Ako vam je muka od Fortnitea, a nemate love za niti jednu drugu igru onda igrajte Warframe koji je daleko najbolja besplatna igra. No, ako baš želite igrati battle royale žanr, a Forta, Apexa, H1Z1 i drugih igara vam je preko glave, onda je možda Don’t Even Think igra za vas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o besplatnoj battle royale igri koja je dosta drugačija od drugih. Ona u sebi ima dosta elemenata survivala, pa ćete osim na neprijatelje morat paziti na svoje zdravlje tako što ćete na mapi skupljati hranu i resurse. Uz to, kako pada noć sve je hladnije, pa ćete morat pripaziti da se smrznete. Na dosta velikoj mapi imate razbacene punktove gdje se možete i morate ugrijati.

Jasno, velika je šansa da su ostali igrači tu, a da negdje vreba vukodlak. Da, vukodlak. Naime, mapa podržava trenutno 27 igrača, a od toga 3 igrača postanu vukodlaci. Da biste preživjeli napade vukodlaka, jednostavno ćete morat surađivati s drugim igračima. U suprotnom, ako vas isti primjeti gotovi ste.

Igra trenutno ima tehničkih problema, ali developeri su rekli sve ispeglati. Treba im dati vremena budući da je dostupna tek od jučer na PS4, a možete je igrati i na PC-u. Isto što je dosta zanimljivo jer činjenica da nećete i ne morate pobijediti ako ubijete sve igrače. Cilj je pokupiti 3 dokaza na mapa o tome gdje dolazi helikopter i teoretski je moguće pobjediti bez ijednog ubojstva ili pak dok su još uvijek ostali igrači živi.

Igrači u ulozi vukodlaka su trenutno prejaki i nadamo se da će jedan kvalitetan patch sve dobro izbalansirati. Ako vas zanima ovakav tip igara, isprobajte igru. Ne košta vas ništa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano