Vijesti

Jednu od najboljih Xbox One ekskluziva prigrabio je PlayStation i nadamo se nastavku

Ne biste vjerovali, ali Xbox One je 4 godine imao u svom taboru vrhunsku ekskluzivu koju je radio Insomniac. Kao što znate, od nedavno se Insomniac pridružio PlayStationu te će raditi ekskluzivne igre za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2014. godine, Insomniac je za Microsoft napravio zaista odličnu open world igru pod nazivom Sunset Overdrive. Igra je bilo strašno zabavna i igriva i pokupila je te godine zaista vrhunske ocjene. Tek prošle godine stigla je na PC, ali Xbox One verzija je i dalje ostala omiljena kod igrača.

Akvizicijom Insomniaca, PlayStation je potvrdio kako je Sunset Overdrive postao sad njihovo vlasništvo što znači da mogu s igrom što žele. Iz Insomniaca su još prije nego ih je Sony kupio, nekoliko puta potvrdili da žele raditi na nastavku igre.

Vjerujemo da će ipak prije Sony tražiti Spider-Mana 2, ili Ratcheta, no nadamo da neće odbaciti Sunset Overdrive jer stvarno je riječ o ultra zabavnoj igri koja nas je oduševila na Xbox One konzoli. Bilo bi odlično da prvi dio može doći na PS4 kako bi se igrači upoznali sa svijetom igre, a nastavak nekad na PlayStation 5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano