Vijesti

Kreator God of Wara razočaran jer nema status kao Kojima, razmišlja da napusti Sony

Iako smo svi znali već neko vrijeme kako je izlazak Death Strandinga za PC neizbježan, službena objava potegnula je čitav niz rasprava na internetu o tome možemo li očekivati PlayStation 4 igre na drugim platformama ili ne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je kreator God of Wara Cory Barlog jedan od najbrbljavijih “velikih” direktora na Twitteru, ekipa ga je odlučila bocnuti čekajući nekakav kontroverzni odgovor. I dobila ga je.

Nakon što je Barlog napisao kako ne-ekskluzivnost Death Strandinga neće ni najmanje naštetiti igri, Barloga su pitali što misli o ideji da God of War jednog dana dođe na PC. Ovaj je, ponešto uvrijeđeno odgovorio kako bi to volio “ali nažalost nije Kojima”.

Da bi na kraju, na pitanje o potencijalnom razlazu sa Sonyjem buntovno odgovorio – “Možda”.

Hoće li Sony ostati bez jednog od najboljih ljudi u industriji, koji je kreirao najbolju igru 2018. godine, a koja se prodala u čak preko 10 milijuna primjeraka? Svakako je znakovito da kreator unutar jednog od najistaknutijih Sonyjevih studija otvoreno i javno iznosi stajališta koja bi inače trebala ostajati unutar 4 zida.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano