Vijesti

Legendarni Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast za koji dan stiže na Switch i PS4

Velika većina mlađih naših čitatelja sigurno nije odigrala, a možda ni čula za dvije zaista legendarne Star Wars igre koje su i dan danas možda i najbolje Star Wars igre svih vremena. Dobra vijest je što obje stižu na moderne konzole (izuzev Xboxa), a još bolja vijest je da Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast stiže već 24. rujna na PS4 i Nintendo Switch.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://www.youtube.com/watch?v=0-Ofk7MizfY

Također, na PlayStation 4 i Nintendo Switch stiže početkom 2020. godine i Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy. Najbolja vijest? Jedi Academy stiže s online multiplayerom!

Nažalost, još uvijek ne znamo (u trenutku pisanja teksta) cijene za svaku od ovih kultnih igara.

Nije riječ o pravom remakeu, pa možda čak ni o remasteru, ali znamo da su kontrole prilagođene modernom dobu i da će igranje biti sasvim ugodno. Neka vas starija grafika ne odvrati od igranja ove igre, jer vjerujte na riječ – ovo su zaista kultni klasici predivne igrivosti i vrijednosti. Taman na kvalitetan način možemo zadovoljiti Star Wars apetite do izlaska Fallen Ordera.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra