Vijesti

Marvel’s Avengers najavljen spektakularnim trailerom; igra izlazi van 15. svibnja

Niti danas nije bilo spavanja kod nas. Dvije neprospavane noći dovedene su do vrhunca kad je Square Enix konačno na kraju konferencije službeno otkrio Marvel’s Avengers igru. Trailer koji možete vidjeti je apsolutno spektakularan. Trailer je miks gameplay (potvrdio Square Enix) i CGI scena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrive likove čine Iron Man, Hulk, Thor, Captain America i Black Widow. Igra je akcijska avantura koja se uvelike oslanja na priču, ali i co-op igranje. Da, ovo je zapravo live service igra koju možete igrati sami, ali još bolje u co-opu s drugim igračima gdje svaki igrač kontrolira jednog od junaka. Igra će imati i bogat single player mode, ali opet ćemo reći da je zvijezda igra co-op igranje . Priča će također biti jako važan dio ove igre.

Crystal Dynamics je na konferenciji izjavio da će u budućnosti doći novi junaci, nove misije i novi dijelovi mape. Sve besplatno. Igra nema loot boxove niti će ih ikada imati. Također, ne morate se bojati da je u bilo kojem obliku pay to win jer nije i neće ni biti.

Iako su mnogi skeptični jer se radi o “live service” igri (Destiny, Division, Anthem) iz Square Enixa poručuju da nema razloga za brigu jer na ovoj igri ekipa radi već nekoliko godina i pravo je čudo da ranije nije sve iscurilo.

Na igri konstantno radi nekoliko studija diljem svijeta i plan je da Marvel’s Avengers godinama nakon izlaska bude pun sadržaja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano