Vijesti

Modern Warfare danas dobiva dvije nove mape, novi mode i balansira oružja

Nakon godina i godina “milkanja” najvjernijih igrača, Activision i Infinity Ward su ove godine odlučili sve nove mape i dodatan sadržaj u Call of Duty ubacivati besplatno. Kako će to funkcionirati imamo priliku vidjeti već danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Shot House je mapa za 6 protiv 6 igrača, a Krovnik Farmland će donijeti još jednu nekontroliranu koljačinu za 64 igrača i Ground War mode. Potvrđeno je da stižu danas, ali još uvijek nismo dobili apsolutno nikakav prikaz.

Uz dvije nove mape vraća se popularni Herdpoint mode u kojem se dva teama bore za kontrolu nad random generiranom točkom na mapi, a koja svoju poziciju mijenja svaku minutu.

Nadamo se kako će nove mape biti zanimljivije od ovoga što se sad nalazi u igri. A da će igra općenito biti zanimljivija garantira 1.07 nadogradnja koja će se uhvatiti u koštac s claymoricama, pozabaviti će se s koracima, a najvažnije od svega – balansirat će oružja. Hoće li konačno riješiti 725 shotgun, koji je više sniper nego shotgun??

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano