Vijesti

Modern Warfare je izbacio lootboxove i uvodi Battle Pass: “Igra će biti poštenija”

Nakon što su iz Activisiona službeno potvrdili kako u Modern Warfareu neće biti lootboxova i supply dropova (koje su đubretarski prošlih godina dodavali par mjeseci nakon izlaska), sad su se oglasili punim priopćenjem, te usput objavili na koji način će monetizirati svoju igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za početak, Activision je dao časnu izviđačku da nikad, ali baš nikad neće dodavati lootboxove u igru. Umjesto sive zone koju je gurao prošle godine, Activision se okrenuo rastućem trendu gaming industrije – battlepassovima.

Sve puške i nadogradnje za iste će se moći osvojiti igranjem. U svakom trenutku će biti transparentno koliko čega nam nedostaje unutar battlepassa kako bismo otključali nešto. Što je veliki odmak od sistema koji smo imali prošlih godina.

Besplatni i Premium Battle Pass

Tako ćemo imati i dvije vrste Battle Passa – jedan koji je besplatan i drugi koji se plaća.

Sva oružja i dodatci bit će smješteni unutar besplatnog Battle Passa, koji će donositi i nešto kozmetičkih nadogradnji, dok će one koje zanima više kozmetike trebati platiti, pa otključavati Premium Battle Pass.

I sve to stiže negdje do kraja godine. Pa ćemo svi, barem na samom početku imati iste uvjete, ista oružja, iste skinove itd. Kako je i sam Activision priznao na svojem blogu – kompanija želi pošteniji sistem od onog prošlih godina.

Uz sve to, razno razni izvori, provjereni i neprovjereni, po internetu pišu kako je ovo početak Activisiona da promijeni vlastitu reputaciju. Više ne žele da ih se povezuje s pohlepnim mikrotransakcijama, a iskupljenje bi trebalo ići sličnim putem koji već godinama gazi Ubisoft. Je li to istina znat ćemo već za par mjeseci.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano