Vijesti

Naughty Dog potvrdio kako je Joel i dalje (uz Ellie) glavni lik The Last of Us 2 svijeta

Budimo potpuno iskreni – The Last of Us Part 2 trailer nas je najviše oduševio kad smo vidjeli starog, dobrog Joela. Da njega nema u igri, jednostavno to ne bi bilo to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ellie nam je svima draga, no bez Joela kompletno iskustvo ne bi jednostavno bilo na razini. Mnogi igrači su se uplašili da će Joel u nastavku biti nebitan i da će se pojaviti samo na kratko (mnogi misle da je i mrtav), no šef Naughty Doga u intervju za IGN je odbacio takva razmišljanja.

Joel je itekako bitna figura nastavka, a igra se ponovno uvelike temelji na njihovom odnosu.

“So much of The Last of Us is about this duo and their dynamic and how they are together, how they play together. I will say Joel plays a major part of this game.”

Neil Druckmann- šef Naughty Doga

Dakle, možemo svi skupa biti mirni jer ne temelji se čitava igra samo na odnosu Ellie-Dina što je olakšanje u svakom slučaju. Joel je mnogima najdraži lik u svijetu igara. Zna to i Naughty Dog i itekako ćemo se nagledati (možda i igrati s njim) Joela.

The Last of Us Part II izlazi 21.2.2020. godine, a mi se nadamo da ćemo svi biti živi i zdravi jer ovo je igra koju nećete htjeti preskočiti. Mali podsjetnik – od sutra je The Last of Us Remastered besplatan putem PlayStation Plus ponude.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano