Vijesti

Naughty Dog radi na zasebnoj multiplayer igri koja će vjerojatno izaći na PS5!

Izostanak multiplayer komponente iz The Last of Us-a 2 je definitivno uzburkao duhove igrača koji su obožavali igrati MP u prvom dijelu. No, s druge strane, ljubitelji single playera imaju razlog za veselje jer će SP komponenta biti nikada bolja. Kompletno vrijeme i novac su uloženi u SP i mi se nadamo da će kampanja biti ogromna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naughty Dog priprema novu igru…

Ekipa iz ND-a se jučer službeno oglasila i potvrdila da će doći posebna multiplayer igra koja se temelji na The Last of Us multiplayeru. Nije nam jasno hoće li biti smještena u isti univerzum, no svakako dolazi i mi vjerujemo da će svjetlo dana ugledati na PlayStationu 5.

Ovo nas previše ne čudi jer ND je dokazao s multiplayerom u prvoj igri da je itekako sposoban napraviti nešto posebno. Samo će sad to nešto posebno biti samostalna igra.

Prije nekoliko mjeseci smo pisali kako su iz Sonyja izjavili da će i iduću generaciju fokus biti na single player igrama, ali također da žele da njihovi studiji rade i MP igre što itekako ima smisla jer u MP igrama leži lova. Ako se sjećate, iz Sonyja su čak rekli da neke njihove MP igre žele prebaciti i na PC.

Zamislite samo koliko veliki potencijal ima jedna zasebna multiplayer igra iz Naughty Doga. Ili primjerice Killzone multiplayer od Guerrille?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano