Vijesti

Navodno se pripremaju remasteri Tony Hawk igara

Sjećate li se Tony Hawn Pro Skater HD remastera iz 2012.? Složit ćemo se kako se baš i nije radilo o najboljem remasteru svih vremena. Bilo je tu hrpa tehničkih problema, nedostatak nekih modeova, splitscreena i ne baš pogođeno upravljanje… Ali igrači su i dalje željni Tony Hawka, toliko da se sve više po internetu pojavljuju upravo zahtjevi za remasterima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A popularni twitteraš Sabi, koji s relativnim uspjehom voli otkrivati tajne gaming industrije piše kako se u Activisionu spremaju pravi remasteri prve dvije igre.

Navodno u Activisionu već imaju spremne dvije demo verzije remastera koje interno cirkuliraju po uredima, a sve to ide u skladu s posljednjim najavama vodstva Activisiona, koji su zadovoljni rezultatima remastera Crash igara, kako će u budućnosti nastaviti u tom smjeru.

Još neke internet ličnosti su dijelile slične informacije, pa nam je preostalo samo čekati na nekakav skori službeni komentar Activisiona.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano