Vijesti

Ne zaboravite, danas dolazi hrpa besplatnih igara na sve platforme

Danas je ako ne znate 1.10. Ne samo da je to početak novog mjeseca, već početak listopada znači dolazak hrpe besplatnih igara koje će sigurno pronaći svoju publiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Destiny 2: New Light

Destiny 2 je od danas besplatan, a igra je došla i na Steam. New Light u sebi sadržava besplatnu osnovnu igru + year one sadržaj. Dakle, sve do Forsakena je besplatno. Kompletan solarni sustav je dostupan za free roam, možete igrati PvP u igri, The Rad War i Curse of Osiris kampanje, sve Year One raidove i strikeove i možete dobiti sve Year One exotice. Iz Year Two su dostupni Black Armory Forges, Gambit, Gambit Prime, The Reckoning i The Menagerie. Isprobajte, ništa vas ne košta.

DATUM IZLASKA:

1.10.

PLATFORME:

PS4, PC, Xbox One

Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile je besplatni Call of Duty koji donosi hrpu multiplayer modeova i Battle Royale. Igru već sad možete preuzeti na vaše uređaje, a najbolje od svega – možete Call of Duty: Mobile igrati na PC-u sa spojenim mišom i tipkovnicom. Sasvim je legalno. Više o tome u članku – https://www.ffa.hr/vijesti/da-call-of-duty-mobile-moci-cete-igrati-na-pc-u-s-ukljucenim-periferijama-i-to-sve-besplatno/

DATUM IZLASKA:

1.10.2019.

PLATFORME:

iOS, Android, PC

The Last of Us Remastered (PS+)

Od danas u sklopu PlayStation Plus pretplate, PS4 vlasnici mogu preuzeti The Last of Us Remastered. Ovo je možda najbolja igra prošle generacije konzola, a Remastered izdanje donosi na PS4 poboljšanu grafiku, rezoluciju i 60 FPS-ova.

DATUM IZLASKA:

14.6.2013.; od danas 1.10. besplatna do kraja mjeseca

PLATFORME:

PlayStation 4

MLB The Show 19 (PS+)

MLB The Show 19 je jedna od najboljih sportskih igara koje možete zaigrati. Iako je u pitanju baseball, igra ima igrivost jednog PES-a, a produkciju i realizaciju jedne FIFA-e. MLB 19 ima hpu modeova, bogatu kareriju pa čak i mode sličan Ultimate Teamu iz FIFA-e. Igrivost je odlična i ako naučite pravila igre, čeka vas prava sportska poslastica. Naša recenzija – https://www.ffa.hr/recenzije/recenzija-mlb-the-show-19/

DATUM IZLASKA:

26.3.2019.; od danas 1.10. besplatna do kraja mjeseca

PLATFORME:

PlayStation 4

Sve ove igre koje smo naveli su od danas besplatne, a spomenut ćemo još PUBG Lite koji će biti dostupan za koji dan potpuno besplatno. Također, Epic Games Store svaki mjesec poklanja besplatne igre, pa provjerite ovaj mjesec što oni imaju.

PUBG Lite

PUBG Lite je besplatna verzija PUBG-a, koja je namijenjena svima vama koji imate slabija računala ili laptope. Igra stiže na tržište za 9 dana, a već sad možete se registrirati za igru i pokupiti besplatne nagrade.

DATUM IZLASKA:

10.10.2019.

PLATFORME:

PC

Dakle, ako ste kratki s novcem, zaista ovaj mjesec imate šaroliku ponudu igara koje možete skroz besplatno igrati. Naravno, i vas koji imate novaca za igre čeka prava poslastica jer je mjesec pun hit igara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano