Vijesti

Nolan North i Troy Baker predvode glumačku postavu Marvel’s Avengersa; PS4 vlasnici najbolje prošli

Odmah kad sam čuo glas Tony Starka odnosno Iron Mana zvučao je poznato. Čuo sam Nathana Drakea iz Uncharteda, a par minuta poslije bilo je jasno da Iron Manu glas daje Nolan North. Kad sam pomislio da je on jedina zvijezda u ekipi, pojavio se Troy Baker kao glas Hulka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Troy Bakera znate kao Joela iz The Last of Usa, Batman: Arkham Nighta ili BioShocka Infinite. Nije ni ostatak ekipe manje vrijedan jer Jeff Schine (Captain America), Travis Willingham (Thor), i Laura Bailey (Black Widow) su zaista respektabilna imena.

Kako zvuče Nathan Drake i Joel kao Avengersi?

Kao što ovdje možete vidjeti u igri se pojavljuje i sam Hank Pym što sugerira da će i Ant-Man biti u igri.

Na igri uz Crystal Dynamics aktivno rade Eidos Montreal, Crystal Dynamics Northwest, Nixxes Software uz stalni nadzor i pomoć Marvela te Square Enix. Ovo je dosad najskuplji i najveći projekt Square Enixa.

PlayStation dobiva ekskluzivni sadržaj i beta testiranje

Marvel’s Avengers izlazi 15.5. na PlayStation 4, Xbox One, PC i Google Stadiju, ali najveći razlog za sreću imaju PlayStation vlasnici budući da će uživati u ekskluzivnom sadržaju za igru, a vrlo vjerojatno će prvo sadržaj doći na PlayStation, a tek onda na druge platforme.

Beta testiranje prvo će početi na PlayStationu 4, a tek kasnije će doći na sve druge platforme. Prednarudžbom igre automatski upadate u betu, a Crystal Dynamics i Square omogućit će registraciju i na službenom portalu igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano