Vijesti

Od danas, pa sve do kraja mjeseca možete BESPLATNO igrati sve Ubisoftove igre

Ako nemate previše života, imamo dobru vijest za vas. Naime, ako krenete danas, možda do kraja mjeseca stignete prijeći hrpu Ubisoftovih igara. Ako imate život, onda možete barem prijeći jednu-dvije igre koje ste uvijek željeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je to moguće?

Vrlo jednostavno. Ubisoft je do kraja mjeseca svima omogućio da besplatno isprobaju UPlay Plus pretplatu. To je pretplata koja inače košta mjesečno €15, a omogućava vam igranje svih novih i starih Ubisoftovih igara. Da, to znači da ćete moći igrati i Ghost Recon: Breakpoint betu, The Division 2, Far Cry New Dawn, Far Cry 5, Assassin’s Creed: Odyssey…ma sve igre što vam padnu na pamet.

Ne samo to, nego ako ste i igrali sve ove igre, a niste platili DLC-ove, sad možete i njih prijeći jer UPlay+ donosi i sve DLC-ove za igre.

UPlay+ je dostupan svim PC igračima i nema razloga da ne isprobate katalog od 100+ igara sa svim DLC-ovima za 0kn. Gotovo mjesec dana je i više nego dovoljno za prijeći nekoliko igara iz njihove ponude.

EDIT VIJESTI!

Budući da je UPlay+ lansiran tek danas na PC, servis naravno (Ubisoft) ima poteškoća pa je moguće da će vam javiti grešku da nije dostupan u vašoj zemlji, ili pak će pokazivati cijenu od €1. UbiSoft zna za probleme i obećali su ih brzo ukloniti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano