Vijesti

Ovo je cijena i datum izlaska PlayStation 5 konzole? Spremite €500!

Klikbejtate, lažete napaćeni narod i sve drugo. Moguće, ali isto tako je moguće da su informacije koje ćete sada pročitati točne. Naime, gospodin koji je već ranije otkrio kako će The Last of Us Part II biti odgođen i čovjek koji baš svaki put prije svih otkrije datum State of Play PlayStation showa tvrdi kako zna kada dolazi PlayStation 5 i koliko će koštati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovu vijest prenijeli su i portali kao što su Push Square i dr.

Kad će, kad će?

PlayStation 5 će tako prema informacijama izaći 20.11.2020. u SAD-u, a konzola će biti dostupna u blagdanskoj sezoni i u nekim drugim zemljama. Postavlja se pitanje onda koje su to zemlje i koji je datum izlaska konzole u EU? Isto 20.11. ili?

Nadalje, PlayStation 5 će imati preporučenu cijenu od $499,00 što kod nas možete slobodno gledati kao €500!

Jasno, ovo je sve nepotvrđeno, ali je moguće da je točno jer je ovaj izvor nekoliko puta već bio u pravu. Isti izvor navodi kako će launch naslov (jedan od) biti Gran Turismo 7.

Od ranije znamo da je Kazo započeo rad na novom Gran Turismo-u i ova izjava također ima smisla. Već se mjesecima šuška da su GT7 i Horizon Zero Dawn 2 launch igre za PS5.

Sony će navodno potpuno otkrivanje konzole imati na E3-u 2020. godine kad bi se kompanija ponovno trebala pojaviti na sajmu.

Sve ovo su zasad glasine, no sve ovo ima itekako smisla. Nas u svakom slučaju zanima kad god PlayStation 5 došao, hoćemo li mi u našim krajevima imati konzolu prvi dan kad i druge EU zemlje ili ćemo morat pričekati neko vrijeme?!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano