FFA FocusVijesti

Ovo su igre koje igramo u 10. mjesecu. Što planirate kupiti?

Dok ostatak svijeta pretežno ne voli jesen jer stižu hladnoća i kiša, igrači diljem svijeta su sretni. S početkom jeseni osim kiše stižu hit igre, a listopad je već od prvog dana prepun hit igara. Samo, otkuda vremena i novaca za sve ovo?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Destiny 2: Shadowkeep

Destiny 2: Shadowkeep je dosad najveća ekspanzija ikad napravljena u Destiny svijetu. Shadowkeep donosi hrpu novih stvari kao što su nova egzotična oružja, novi ogromni Raid, hrpu novih misija, izazova i nagrada. Također, od 1.10. osnovna verzija igre postaje besplatna.

DATUM IZLASKA:

1.10.2019.

PLATFORME:

PC, PS4, XONE, Stadia

Ghost Recon Breakpoint

Ghost Recon: Breakpoint je nova Ubisoftova igra koja je miks Ghost Recon: Wildlandsa i The Divisiona. Ubisoft obećava realističnu survival pucačinu, hrpu vozila, oružja i dodataka za iste, kao i veliki masivni svijet u kojem se igra odvija. Beta nas nije previše oduševila, ali tek moramo vidjeti punu verziju igre.

DATUM IZLASKA:

4.10.2019.

PLATFORME:

PC, PS4, XONE

Concrete Genie

Riječ o jedinstvenom naslovu kojeg je teško objasniti jer ne postoji ništa slično. Igrate u ulozi dječaka Asha koji ima zadatak obojati mračni i tmurni grad u kojem živi. Grad je zapravo metafora za mentalne probleme. Ash crta po zidovima koji onda oživljavaju i donose radost u život i grad. Igra je PS4 ekskluziva.

DATUM IZLASKA:

8.10.2019.

PLATFORME:

PS4

MediEvil Remake

Originalni MediEvil izašao je 1998. godine i igra je postala kultni klasik na PlayStationu 1. Riječ je o akcijskoj (hack and slash) avanturi s vrhunskim glavnim likom, odličnom atmosferom i adiktivnim gameplayom. Remake donosi modernu grafiku, kontrole, zvuk i poboljšanu kameru.

DATUM IZLASKA:

25.10.2019.

PLATFORME:

PS4

Call of Duty: Modern Warfare

Modern Warfare nakon više od desetljeća donosi potpuno novi engine koji je zaista unaprijedio ne samo grafički izgled igre, već puno bitnije – sam gunplay. Pucnjava je odlična, a igra donosi hrpu MP modeva, pravu single player kampanju i Spec Ops mode. Početkom godine bi trebao doći i battle royale mode.

DATUM IZLASKA:

25.10.2019.

PLATFORME:

PC, PS4, XONE

The Outer Worlds

The Outer Worlds je igra Obsidian studija koji je napravio po mnogima najbolji Fallout, a to je Fallout: New Vegas. The Outer Worlds je punokrvna RPG igra u kojoj kao igrači istražujemo najdalje krajeve svemira, a kako i u kojem smjeru se razvija priča ovisi upravo o igraču i njegovom razvoju.

DATUM IZLASKA:

25.10.2019.

PLATFORME:

PC, PS4, XONE

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano