Vijesti

Ovo su igre koje igramo u 11. mjesecu. Što planirate kupiti?

Dok većina nas pegla i uživa u igranju Modern Warfarea, The Outer Worldsa i Wildsa te tko zna u čemu još ne, studeni nam tradicionalno donosi hrpu hit igara. Ovo su samo neke igre koje ćemo igrati u studenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Red Dead Redemption 2 (PC, Google Stadia)

Za mnoge najbolja igra generacije (FFA ocjena – 98) stiže na PC u nativnoj 4K rezoluciji, 60FPS-ova i dodatnim sadržajem u samoj igri.

DATUM IZLASKA:

5.11. PC (26.10.2018. igra izašla za PS4 i Xbox One)

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One

Need for Speed: Heat

Need for Speed: Heat odvija se u virtualnom Miamiju, gdje po danu vrijede jedna pravila, a po noći igra postaje okrutna vožnja i borba za preživljavanje s nikad agresivnijoj policijom i drugim igračima koji po noći postaju pravi luđaci. Ponovno se u igru vraća bogata kustomizacija vozila i svjetla velegrada. Palite se….znate dalje.

DATUM IZLASKA:

8.11.2019.

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One

Death Stranding

Death Stranding je igra Hidea Kojime koja će definitivno uzdrmati svijet i to ne pričamo napamet. Mi smo igru već odigrali, a recenzija je spremna za 1.11. kad ćete saznati je li igra za vas ili ne.

DATUM IZLASKA:

8.11.2019. (PS4), PC negdje na ljeto

PLATFORME:

PS4, PC

Star Wars Jedi: Fallen Order

Jedi Fallen Order je akcijska avantura koja pomalo podsjeća na Uncharted i Tomb Raider serijal s tim da je borba puno sličnija Souls igrama nego običnim arkadama. Prvi dojmovi kažu da igra ima ogroman potencijal, a nama se čini da će Respawn svima prirediti veliko iznenađenje s ovom igrom.

DATUM IZLASKA:

15.11.2019.

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One

Pokemon Sword, Pokemon Shield

Nova Pokemon igra koja će vjerojatno srušiti sve prodajne rekorde na Switchu. Riječ je velikoj RPG igri u kojoj ćemo vidjeti Pokemone osme generacije, a čitava igra odvija se u ogromnoj regiji Galar.

DATUM IZLASKA:

15.11.2019.

PLATFORME:

Nintendo Switch

Shenmue 3

18 godina poslije jedne od najambicioznijih igara svih vremena i Shenmuea 2, Yu Suzuki donosi Shenmue 3. RPG otvorenog svijeta prepun je aktivnosti za raditi, a igramo ponovno u ulozi Ryoa Hazukija koji je predan da riješi misteriju oko smrti vlastitog oca.

DATUM IZLASKA:

19.11.2019.

PLATFORME:

PC, PS4

Football Manager 2020

Kratko i jasno – najbolji nogometni manager na svijetu stiže na PC i Google Stadiju 19.11. Već vidimo da ćemo ponovno provesti na stotine i desetke tisuća sati u ovoj “prokletoj” igri.

DATUM IZLASKA:

19.11.2020.

PLATFORME:

PC, Google Stadia

Od ostalih igara spomenut ćemo kako Age of Empires 2: Definitive Edition (PC) stiže 14.11., Terminator: Resistance (PC, PS4, Xbox One) 15.11., a napomena kako Google Stadia stiže 19.11., ali nažalost ne i na naše tržište.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano